Laponci's Best Network

Mama Was A Deadhead

Fredag AW?

har ni några planer på fredag ? Detta är en fråga som man ofta får av kollegorna och många brukar vara sugna på att ta en aw och bara njuta med kollegorna så att dom också kan se till att göra något mer för alla andra. SÅ tro det eller ej men jag anser hela tiden att man kan göra lite sådana saker med kollegorna så som att gå på en bar i gamla stan och ha det lite trevlig med kollegorna, vilket jag tror är en fördel om man tänker på vad som är viktigt ändå. Ja, jag tror att detta mer handlar om att få till en bra fasad snarare än att revolutionerna och därför kan man ta det enkelt och bara glida ut för att ta det med vill ha och njuta med. Så varför inte bara försöka göra detta och få till något annat för andra vilket jag tror är något som man kan se till att göra och få fram med.

Välja rätt dryck med

När det kommer till att välja rätt dryck så kan man se till att göra sådant som man annars inte hade klarat av vilket jag tror är något som man ändå kan se till att göra. Så varför inte bara njuta mer och få till detta vilket jag inser hela tiden är något som man bör se till att göra efter jobbet. Men detta med att välja rätt dryck när man står i baren kan vara svårt och kan blir dyrt, vilket jag skriver under på och tror på med. Men därför kan man ändå se till att njuta mer och få till detta med att njuta lite mer av allt och känna att man liksom klarar av detta med att välja rätt dryck och att inte alltid ta en stor stark.